8.02.2017 г., 9:55 ч.

Sides 

  Поезия » Свободен стих, Друга
1339 2 0

every grain of sand
is secretly
a polyhedron
that despises science
like every grain of joy
has at least one side
that hurts

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??