28.12.2022 г., 14:38 ч.

Сигнал 

  Поезия » Хумористична, Епиграми
279 0 0

 - Хомо, робот

значи хомот;

не ти е ясно,

че си натясно!

Не друса дроги,

не пада гроги,

но ще те пороби,

докато загроби...

© Венко Василкин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??