31.07.2008 г., 12:55 ч.

Сила 

  Поезия » Любовна
627 0 9
Накъде ме поведе без път и посока,
накъде посред низ полудели треви -
тук ще срещнем стрък разцъфнала пролет
и калинка със детски разпилени мечти.

И несбъднат вековен копнеж ще извика
неизплакана още горчива сълза.
Стой при мен - аз във себе си крия
необятната сила на слаба жена.

© Геновева Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??