Jul 31, 2008, 12:55 PM

Сила 

  Poetry » Love
632 0 9
Накъде ме поведе без път и посока,
накъде посред низ полудели треви -
тук ще срещнем стрък разцъфнала пролет
и калинка със детски разпилени мечти.

И несбъднат вековен копнеж ще извика
неизплакана още горчива сълза.
Стой при мен - аз във себе си крия
необятната сила на слаба жена.

© Геновева Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??