24.08.2010 г., 8:13 ч.

Сила 

  Поезия » Друга
661 0 12

Впримчена

в житейска  схватка,

в ритъм маршов

овладяна,

днес, душата ми -

бунтарка,

ще открие

висша мяра.

Ще усети

аромата

на цветчето,

на тревата,

ще проникне

 в дълбината

на очите,

на зората.

И отхвърлила

окови,

горда в свойта

крехка нежност,

от останки

на доброто

пак живота

ще извае -

с топлота

и със прилежност.

                                                            

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??