Сила с устрем.
Енергичен шедьовър.
Радостен подем...
Героизъм чутовен...
Естествен...
Йерархично красив...
Силен и свестен...
Талантлив...
Артистичен...
Неизлечимо породист...
Истински, различен...
Шарен в света сив...
Естествен с нюх безпогрешен...
Волеви и успешен
© Мариета Дечевска Всички права запазени