Oct 1, 2014, 7:29 AM  

Сила и устрем 

  Poetry » Other
443 0 0

 

 

 Сила с устрем.

Енергичен шедьовър.

Радостен подем...

Героизъм чутовен...

Естествен...

Йерархично красив...

Силен и свестен...

Талантлив...

Артистичен...

Неизлечимо породист...

Истински, различен...

Шарен в света сив...

Естествен с нюх  безпогрешен...

Волеви и успешен

© Мариета Дечевска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??