10.11.2011 г., 10:06 ч.

Силният 

  Поезия » Философска
449 0 2

Силният - стои в сянка и мълчи...
Силният - гледа с орлови очи...
Силният - не реже, преди да крои,
примирен с болката - да го боли...


Силният - в песен сълзите лeе...
Силният - в стих мъката си пее...
Силният - с вятъра два единака...
Не ще го чуеш да се оплаква...


Силният - мами го девствеността...
Силният - твърд господар на степта...
Силният - със сърце устремено
към обичта. Без нея -  сломен е!...




© Жанета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??