9.12.2022 г., 6:55 ч.

Силуети 

  Поезия » Друга
167 2 1

Под кестените силуетите

играят.

С листа рисуват устни и  

очи.

Захласнати не искат и да 

знаят, 

че залезът над тях кърви.

 

Не виждат кървавите

дири

един на друг извайват скули и 

коси.

Рисунъкът им влива сили.

По пръстите им смесват се 

с любов бои.

 

Във сенките под кестените

в здрача 

силуетите са вече кръв 

и плът.

А щом от мрака 

месечината изкача  

по устните им разлива се 

смехът.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Анелия Тушкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??