3.12.2015 г., 13:32 ч.

Симфония 

  Поезия » Любовна
359 0 3

Симфония

 

 

Търсих те във всеки мъж,

но не те откривах.

Ти приличаше на дъжд,

който си отива.

И когато те видях

във случаен ден,

аз във тебе оживях,

а пък ти- във мен.

Срещнах те и не разбрах

кога те обикнах,

но със тебе заживях

и със тебе свикнах.

Ти си като нежен бриз

идващ от морето-

развял моите коси,

влязъл във сърцето-

взе окапалите листи

в моята гора

и в симфония златиста

в миг ги омота.

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??