24.02.2023 г., 14:10 ч.

Синдром на тъгата 

  Поезия » Свободен стих
196 0 0

Чувствам, че животът ми от болка прелива,

с вино ми се налива.

 

Не зная дали ще ми помогне,

да тушира малко тъгата - дали ще смогне.

 

Когато си мисля, че всичко е красиво,

от радост вика сърцето ми щастливо.

 

Но в следващия миг плащам много скъпа цена,

иска ми се да умра.

 

Не припознавам онова, което ме сгрява,

много сълзи събирам тогава.

 

Мисля, че любовта съм срещнала,

ала явно в грешния.

 

Чувствам, че иска да ме затвори в клетка,

да ме ограничи,

да ме заклещи,

а уж говори ми с думи човешки.

 

Изпитвам апатия.

Имам нужда от успокоение,

от винено опиянение.

© Симона Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??