9.07.2018 г., 23:10 ч.  

Сине 

  Поезия » Друга
256 0 6

                 Погледни ме, сине, погледни.

                 Не извръщай поглед настрани!

                 Бил си грешен, кой ли не греши.

                 Погледни ме,  сине, погледни.

 

                 Прегърни ме, сине, прегърни.

                 Нямай срам от мъжките сълзи!

                 Бащино сърце ще ти прости!

                 Прегърни ме, сине, прегърни!

 

                 Целуни ме, сине, целуни!

                 Както някога, както преди.

                 Че времето лети ли,лети

                 и броени са нашите дни...

 

                 Прегърни ме, сине, прегърни!

     

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??