19.06.2016 г., 11:56 ч.  

Сини приказки 

  Поезия
678 0 18

Щом по залез рибарските лодки

с тежък улов се връщат на кея,

край брега, сред отблясъци кротки,

сини приказки морски живеят.

 

Морски бриз дирижира вълните,

те запяват рибарската песен

и понася се тя към звездите

с дъх на пролет, на лято и есен...

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??