Jun 19, 2016, 11:56 AM  

Сини приказки 

  Poetry
682 0 18

Щом по залез рибарските лодки

с тежък улов се връщат на кея,

край брега, сред отблясъци кротки,

сини приказки морски живеят.

 

Морски бриз дирижира вълните,

те запяват рибарската песен

и понася се тя към звездите

с дъх на пролет, на лято и есен...

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??