19.10.2014 г., 11:15 ч.

Синьо 

  Поезия » Друга
505 0 1

Синьо шалче и син дъждобран.

И очите преливат от синьо.

Някой пак ми гостува с дъжда.

Заваля... Мое време любимо.

 

Пеят капките. Кой ли сега

този дъжд по куриер ми изпрати?

Кой успя да ме види в нощта

и се влюби във мен, непознатата?

 

Влюбен дъжд. А след него дъга.

Глътка нежност от билето лудо.

Миг вълшебен! Ще полетя

щом разтворя криле пеперудени.

© Юлия Барашка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??