31.12.2019 г., 19:37 ч.

Сириус 

  Поезия » Любовна
451 1 3

Пронизва като нож студа...
Леден нож - пронизващ моето сърце.
Стоя на терасата сама
и вглеждам се във нощното небе.
Облаците са закрили звездите
и само през пролука една,
една звезда от там наднича
и взира се във моята душа.
И вижда тя, от нея няма как да скрия,
огромната любов що в сърцето си тая към теб.
И липсата ти, която ме убива.
Умирам бавничко без теб...
Взирам се в звездата на небето.
Това е Сириус - твоята звезда,
а болката пронизва ми сърцето,
сама съм и те обичам, 
и те чакам все така...

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??