4.06.2009 г., 0:01 ч.

Сиротно 

  Поезия
480 0 9

Когато нещо си отива,

ще стане тъжно и сиротно...

Как искам с болка да се върне,

че точно тя ми е приятел.

Признавам колко жажда носи,

с витално-нежни, нежни нощи,

потънали във безсловесност,

зареяни във необятност...

С мълчание ме заговаря,

задало в своя бяг въпроси,

с които вечно ще ме търси -

намерени да се завърнем...

Ще бродим в цялата вселена,

далечни звездности превзели...

Стремглаво в студ и без утеха,

признали болка за приятел...

Когато нещо си отива,

как тъжно е и как сиротно...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??