26.01.2010 г., 15:48 ч.

Ситуация 

  Поезия » Любовна
725 0 3

Цигара. Кафе. Бял лист.

Какво да напиша? Какво?

Мисля си за… нищо.

Тишина и дим… самота.

Не съм сама:

Цигара. Кафе. Бял лист.

И мисли…

А кафето е горчиво.

И димът танцува…

И по листа вече има думи.

Думи, думи, думи…

……………………

Цигарата угасна,

кафето е изпито

(вече не горчи).

Листът е изписан.

Какво написах? Какво?

………..

Не съм сама, не съм сама!

© Поля Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??