2.10.2008 г., 13:34 ч.

Сиви тревоги 

  Поезия
449 0 6
 

Сиви тревоги

 

В дълбоките дебри

на мозъка

жестоко се завират

тревогите!

 Тежест обхваща

сърцето ми,

в клещи злокобни

попаднало, милото!

Да се чудиш

от где ми е силата.

И в тоз час

разбираш, че жив си.

И бориш се

с хорската злоба!

Безсилен се чувстваш,

изгубен,

сред сивото

някак безличен!

Не спираш от страх

на забрава,

тревогата пак

си остава!

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??