18.07.2018 г., 13:28 ч.

Сивото магаре 

  Поезия » Хумористична, Авторска песен
671 0 6

                 ТЪтър-бЪтър, тЪтър-бътър.

                 Сивото магаре.

                 ТЪтър-бЪтър, тЪтър-бЪтър.

                 Пред река се спряло.

 

                 Припев:

 

                 Иии-ха, иии-ха!

                 Пред река се спряло.

                 Иии-ха, иии-ха!

                 Дявол ли видяло?

 

                 ТЪтър-бЪтър, тЪтър-бЪтър.

                 Скача прáво и реве.

                 ТЪтър-бЪтър, тЪтър-бЪтър.

                 Цяло посиняло.

 

                 ТЪтър-бЪтър, тЪтър-бЪтър.

                 Сéлото събрало.

                 ТЪтър-бЪтър, тЪтър-бЪтър.

                 За резил станáло!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??