ТЪтър-бЪтър, тЪтър-бътър.
Сивото магаре.
ТЪтър-бЪтър, тЪтър-бЪтър.
Пред река се спряло.
Припев:
Иии-ха, иии-ха!
Пред река се спряло.
Иии-ха, иии-ха!
Дявол ли видяло?
ТЪтър-бЪтър, тЪтър-бЪтър.
Скача прáво и реве.
ТЪтър-бЪтър, тЪтър-бЪтър.
Цяло посиняло.
ТЪтър-бЪтър, тЪтър-бЪтър.
Сéлото събрало.
ТЪтър-бЪтър, тЪтър-бЪтър.
За резил станáло!
© Хари Спасов All rights reserved.