28.08.2008 г., 8:19 ч.

Сияние в златисто 

  Поезия » Любовна
460 0 3

***********************
Пред моя жертвен кръст си прегрешение,
лъжовно сладко и красиво изкушение.
Дели ни смълчано града,
не отваряй, не се поддавай, иска да ни прекърши греха.

Припомни ми как спираше сълзите,
отгатвай мечтите и гледай нежно в очите.
Сияние в златисто докосва косите,
все още истинска, и тук съм заради обещанието на вълните.

Лунна прелест залива телата,
помниш ли, когато още имаше любов, това бе ни мечтата.



© Симона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??