Да,
аз съм от другата страна.
Защо те стряска тази пропаст между нас?
Разстоянието не е голямо -
една ръка е.
Ето моята.
Ще те държа здраво,
няма да те пусна!
Какво като съм жена
и физически съм по-слаба?
За приятелството
значение това
няма!
В мен повярвай
и ръката ми хвани.
От тъмната,
ела
в светлата страна.
Искаш,
нали?
Хайде,
прескочи!
© Ласка Александрова Всички права запазени