11.01.2023 г., 8:27 ч.  

Скандинавските жени 

  Поезия » Хумористична
246 5 11

Адски много се нервирам,

тук, със русите жени.

И през май, ще емигрирам

в скандинавските земи.

 

Там… жените са чудесни!

Светлоруси и добри!

Всичките са много лесни,

правят хубави бели.

 

Финките, са най-щастливи.

Поркат яко - на корем!

Те, след секса са вежливи 

като в истински харем.

 

Шведките, са друга бира.

По изискани са те!

Мешат - водката със бира,

и до тебе лягат две!

 

Пък… коравите норвежки

се отдават с много кеф!

Ако с тях не правиш грешки,

няма да получиш шев.

 

Там, и трудните датчанки

стават нощем за живот.

Като - наш’те - перничанки

те се трудят с много пот.

 

С много хъс ще емигрирам

в скандинавските земи.

Всяка нощ да колабирам

с ярко русите жени.

 

Но преди това ще трябва

да реша един проблем:

Как… момето да забравя,

тук, със русия перчем?

 

 

Юри

Йовев

Януари

2023 г,

© Yuri Yovev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??