26.12.2008 г., 9:18 ч.

Скитах... 

  Поезия » Любовна
924 0 23
                  Скитах...

Скитах като първата Луна,
по лявата ти половина,
Севера загръщаше с нощта
сянката ми непреминала...

Скитах като първата Жена,
в Адамови разсънени постели...
Чакай ме - залезих утринта...
Вечер ще съм в мигове поспрели...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??