Dec 26, 2008, 9:18 AM

Скитах... 

  Poetry » Love
894 0 23
                  Скитах...

Скитах като първата Луна,
по лявата ти половина,
Севера загръщаше с нощта
сянката ми непреминала...

Скитах като първата Жена,
в Адамови разсънени постели...
Чакай ме - залезих утринта...
Вечер ще съм в мигове поспрели...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??