3.04.2011 г., 21:43 ч.

Скитница 

  Поезия » Бели стихове
676 0 0

Все пътувам нанякъде,

все нова къща подреждам,

успяла-неуспяла старата да изкусуря,

все нови ветрове ме отвеждат

в посоки странни, докато

цялата Земя обиколя...

И все искам покрай мен

да е слънчево и красиво,

да ме целува новият ден,

и сърцето ми да е щастливо...

... Но все нещо му липсва

да е цялостно –

ЛЮБОВТА щом я няма –

дори и целия свят да имам –

това ще е само измама... 

© Ивайла Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??