18.03.2023 г., 14:29 ч.

Скорост 

  Поезия » Друга
441 1 2

Пише ми се кратко,

пише ми се бързо,

докато излитам

аз като отвързана.

 

Мигове събирам

като бели перли,

черното отритвам

в срок - една неделя.

 

Думи светлоструйни

пътища чертаят.

И след дните буйни

на обич ухаят.

 

Аделина Колева

© Аделина Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??