25.07.2013 г., 13:36 ч.

Скорост 

  Поезия » Пародии
957 0 1

Дивите биволи излязоха на магистралата

И казаха ний бяхме тук и тук ще стоим 

Защото тук някога беше поляната

На която да се родим

 

Булдозери, грейдери бяха създали

Дупка във времето и във пръстта

Където някога дивите биволи

Имаха дом и деца

 

Съветът за сигурност на държавата

Се събра, но вече беше решил

Да  окичи за сетен път славата

Дивите биволи да унищожи

 

Изпратен беше отряд 28

Надлежно инструктиран и въоръжен

Да залее магистралата с фосген

И победата да удържи

 

Отрядът изпълни победата славна

Протестът добичи бе овладян

Остана  малко конфуз-неудобство

От биволски косъм някъде сврян

© Дух на лютеницата Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Все повече стават конфуз-неудобствата...
Предложения
: ??:??