Дивите биволи излязоха на магистралата
И казаха ний бяхме тук и тук ще стоим
Защото тук някога беше поляната
На която да се родим
Булдозери, грейдери бяха създали
Дупка във времето и във пръстта
Където някога дивите биволи
Имаха дом и деца
Съветът за сигурност на държавата
Се събра, но вече беше решил
Да окичи за сетен път славата
Дивите биволи да унищожи
Изпратен беше отряд 28
Надлежно инструктиран и въоръжен
Да залее магистралата с фосген
И победата да удържи
Отрядът изпълни победата славна
Протестът добичи бе овладян
Остана малко конфуз-неудобство
От биволски косъм някъде сврян
© Дух на лютеницата All rights reserved.