9.04.2012 г., 11:46 ч.

Скрий се... 

  Поезия » Любовна
598 0 3

Скрий със длани лицето,

да забравя тези очи,

всеки поглед ранява сърцето,

не искам от любов да боли.

 

Гласът ти отеква във мене,

връща ме в дните назад,

когато наивно повярвах,

че цялото време е с нас.

 

Глуха до теб ще застана,

а ти не подавай ръка,

няма по-тежка от тази раздяла,

скрий се, бъди тишина.

 

Белези след миг ще останат,

кървящи рани в празна душа,

натежала тъгата, пречупва

стрелките на предишни лета.

 

Скрий се... скрий се от мене,

остави ме да плача сама,

миналото с тебе се връща,

скрий се, бъди тишина.




© Ирина Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • харесах!
  • Прекрасно е, написано със сърце....,
  • Толкова болка има в този стих...
    Любовта ранява нелечимо, когато е несподелена, но времето лекува и най - дълбоките рани..
    Продължавай напред, поезията ти е прекрасна, изпълнена с емоция и живот!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??