29.10.2007 г., 8:55 ч.

Скрита любов 

  Поезия » Любовна
2905 0 5

Ти стоиш пред мен,

а си толкова далеч.

Вкарваш погледа студен

и срамазяваш всичко в мен.

 

Плахо те поглеждам,

но срещам ледена стена.

Проклинам се за всичко,

но е прекалено късно за това.

 

Ти виждаш само онова,

което аз ти позволя.

Сега ще видиш това,

което крия от света.

 

Сакровище тайно има в мен едно,

скрито на дълбко в моето същество.

В ковчег, наречен "сърчице"

крия аз твоето личице.

 

Но не е някаква шега,

тук идва лошото сега.

Аз обичам те наивно лудо,

ти гордо вдигаш ми глава.

 

Вярно, нараних те много -

аз не бих си простил никога.

Но искам за последно

да чуеш моите слова.

 

Аз те обичах!

Аз те обичам!

Аз ще те обичам!

Въпреки всичко случило се досега...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??