Боли, когато обичаш тайно
и знаеш, че не ще те разберат.
Част от хората са злобни и коварни:
да сме щастливи не ще ни позволят.
Ще бързат да ни окалят с мръсни думи,
ще ни съдят безмилостно те,
болка в сърцата ни ще разпръснат,
ще ни наранят, слънчице.
17.12.06.
© Пролетното момиче Всички права запазени