Apr 7, 2009, 9:08 AM

Скрити чувства 

  Poetry » Love
555 0 0

Боли, когато обичаш тайно

и знаеш, че не ще те разберат.

Част от хората са злобни и коварни:

да сме щастливи не ще ни позволят.

 

Ще бързат да ни окалят с мръсни думи,

ще ни съдят безмилостно те,

болка в сърцата ни ще разпръснат,

ще ни наранят, слънчице.

17.12.06.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??