3.08.2024 г., 1:13 ч.

Скрити лимонки 

  Поезия
56 0 0

 

               С К Р И Т И   Л И М О Н К И

 

Идентичността е най-дългият сериал,

композиран в Най-Великата Възможна Компактност,

даряващ ни конгломерата на Най-Прекрасно Сега,

изпълнено с безкраен Избор от Вероятности.

 

Идентичността е самото наше съзнание,

със складове в най-дълбоките катакомби

на Памет,включваща Безкрайно Познание,

изригващо на гениите чрез Интелектуалните Бомби.

 

04.07.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??