Aug 3, 2024, 1:13 AM

Скрити лимонки 

  Poetry
54 0 0

 

               С К Р И Т И   Л И М О Н К И

 

Идентичността е най-дългият сериал,

композиран в Най-Великата Възможна Компактност,

даряващ ни конгломерата на Най-Прекрасно Сега,

изпълнено с безкраен Избор от Вероятности.

 

Идентичността е самото наше съзнание,

със складове в най-дълбоките катакомби

на Памет,включваща Безкрайно Познание,

изригващо на гениите чрез Интелектуалните Бомби.

 

04.07.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??