12.11.2007 г., 9:02 ч.

скучно напрежение 

  Поезия » Философска
783 0 10

сумрак
тишина
невидима струна
до крайност
опъната
ултразвуково пищи
проблясват искри
очакване
да видя нещо
да усетя
но нищо не се случва
а може би
ще
дали и кога
тишина
мрак
скучно напрежение
в очакване
къде си

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??