Nov 12, 2007, 9:02 AM

скучно напрежение 

  Poetry » Phylosophy
787 0 10

сумрак
тишина
невидима струна
до крайност
опъната
ултразвуково пищи
проблясват искри
очакване
да видя нещо
да усетя
но нищо не се случва
а може би
ще
дали и кога
тишина
мрак
скучно напрежение
в очакване
къде си

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??