22.04.2017 г., 23:54 ч.

Слаба съм, моя Любов... 

  Поезия » Любовна
608 5 10

Може би оказвам се слаба,

все по-трудно е, моя Любов!

Аз те чакам, а тебе те няма.

Къде си, мой тих благослов?

Тъгувам, така е...Тъгувам...

Крещя те. Останах без глас.

И болиш ме, когато сънувам.

Уви, губя над себе си власт!

Самотна отново заспивам.

Дано да дойдеш, моя Любов!

От болката отново отпивам,

но пак жадуваща за благослов

 

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??