14.11.2008 г., 8:53 ч.

Сладката любов през лято 

  Поезия » Еротична
884 0 14

Във перлите на май, че и през юни,

представях си те топла, като пясък,

запален от горещите ми думи

кат огън лумнали - в очи от блясък.

 

Очи, които светят кат вулкани,

със купол плачещи над ято птици,

под тях в полята, пламнала плътта ни -

в красиво вплетените ни езици.

 

Започнах с нежност и да те събличам,

в жаравата ти пръв запалих пламък,

а ти ми шепнеше, че ме обичаш,

сърцето ми не беше вече камък.

 

"Започвай" - устните ти промълвиха,

телата се задвижиха в команди,

в градината ти пуста се родиха

красиви орхидеи и олеандри.

 

 

 

 

© Димитър Димчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??