14.12.2007 г., 13:48 ч.

Сладко разочарование 

  Поезия » Любовна
896 0 4

Сладко разочарование


Няма ден, няма нощ,
в която да не мисля йощ
как във онзи късен час
любихме се ти и аз.

Беше неделя вечерта
и знаеш, стана ей така.
Каквото и да си говоря,
че дори със себе си да споря,
истината е една,
красиво беше,
на фона на вълшебната луна.

Приказката беше пълна,
но виж ти - телефонът звънна,
събудих се аз тогаз
и разбрах, че съм изпуснал 1-ви час.

Тръгнах към училището бързо,
вляво, вдясно - ей ме там,
всичко беше си по план.
Разочарованието бе едно -
не бе реалност - сън е било.

Владко  14.12.2007год.

© Владимир Вълов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??