20.11.2020 г., 19:27 ч.  

Сладоледени мечти 

  Поезия » Еротична
358 0 0

Имам сладоледени мечти -

Във такъв се виждам прероден, 

а езикът ти лети, лети, 

и блажено обикаля мен... 

 

И топя се бавно, и се стичам

стигайки навътре, до небцето. 

Устните ти с белотата си привличам,

стискаш ме, но нежно, със ръцете... 

 

Смучеш ме със своята целувка

и изпиваш сладостта ми с нея. 

Няма да ме има след минутка, 

но не съжалявам, аз живея!

 

Имам сладоледени мечти 

и във всяка съм изпит от женски устни, 

и във всяка ме изпиваш ти, 

но от мене те, са знай, по вкусни... 

 

20.11.2020.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??