27.11.2007 г., 18:55 ч.

Сладост - нежна любов 

  Поезия » Любовна
673 0 7
Сладост - нежна любов

Нощта ми с тебе е красива,
в милувка се жарят души...
Дъхът ти усещам в косите,
сърцата нежно палят искри...

Целувам ти нежно ушлето,
а ти с огън бяло вратле,
и крачета плавно оплитам
по бедрото ти, усещам плътта.

И пръстите нежно се спускат
по телата наши с копнеж
и сърцата бият в плам лудо,
страстта се завихря в метеж...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??