Nov 27, 2007, 6:55 PM

Сладост - нежна любов 

  Poetry » Love
675 0 7
Сладост - нежна любов

Нощта ми с тебе е красива,
в милувка се жарят души...
Дъхът ти усещам в косите,
сърцата нежно палят искри...

Целувам ти нежно ушлето,
а ти с огън бяло вратле,
и крачета плавно оплитам
по бедрото ти, усещам плътта.

И пръстите нежно се спускат
по телата наши с копнеж
и сърцата бият в плам лудо,
страстта се завихря в метеж...

© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??