15.10.2018 г., 7:39 ч.

Слагай усмивката 

  Поезия » Любовна
531 2 1

Слагай усмивката

 

Няма как, мила. Не бива! Не става!
Трябва да свикнеш със тази забрава.
Както и с трудната мисъл, че още
все ще го търсиш в самотните нощи.

 

Ако успееш все пак да заспиш,
ти ще сънуваш, че с него грешиш.
Сънният допир ще те възбужда
и прималяла, ще се събуждаш.

 

А мисълта, да си плътно до него,
ще предизвиква в теб, сладостна нега.
Спри да боксуваш. Юмруци стисни.
Слагай усмивката. И отмини.

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??