20.09.2008 г., 8:09 ч.

След... 

  Поезия » Любовна
637 0 22
                  След...

Щурците свирят тъжна песен
за нечия Любов изпепелена,
с листа цигулчини наесен -
дали не свирят за измяна?...

Отде ги знаят тези песни -
ах, колко много ме боли...
и свирят, плачат - не е лесно -
в сърцето ти когато завали!...

Усмихвам се на твоята измяна -
дано дочуеш тяхната свирня,
потърсиш ли ме - ще ме няма -
след щурчовата песен ще вървя!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??