Sep 20, 2008, 8:09 AM

След... 

  Poetry » Love
608 0 22
                  След...

Щурците свирят тъжна песен
за нечия Любов изпепелена,
с листа цигулчини наесен -
дали не свирят за измяна?...

Отде ги знаят тези песни -
ах, колко много ме боли...
и свирят, плачат - не е лесно -
в сърцето ти когато завали!...

Усмихвам се на твоята измяна -
дано дочуеш тяхната свирня,
потърсиш ли ме - ще ме няма -
след щурчовата песен ще вървя!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??