12.08.2005 г., 1:13 ч.

След 

  Поезия
760 0 6
Сърцето ми-земя след дъжд,
очаква нов завоевател.
В леглото ми-наместо мъж
пера от ангел се подмятат.

И паметта ми услужливо
изтрива всички сантименти-
цветя,целувки,нощи диви
и прочие експерименти.

Удобно ми е да забравям.
Дотегнаха ми мъжките надувки.
Но нещо дребно драска по душата ми
като случайно камъче в обувката.

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??