Aug 12, 2005, 1:13 AM

След 

  Poetry
762 0 6
Сърцето ми-земя след дъжд,
очаква нов завоевател.
В леглото ми-наместо мъж
пера от ангел се подмятат.

И паметта ми услужливо
изтрива всички сантименти-
цветя,целувки,нощи диви
и прочие експерименти.

Удобно ми е да забравям.
Дотегнаха ми мъжките надувки.
Но нещо дребно драска по душата ми
като случайно камъче в обувката.

© Здравка Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??