2.03.2005 г., 10:16 ч.

След 8 месеца съвместен живот 

  Поезия
953 0 1
"Ще те виждам ли отново?"
- Не знам. Ще ме виждаш ли, а тебе аз?
Ще се виждаме ли или само ще се гледаме?
Размити стъклообразувания
в кутийката на нашия етаж
паркирахме телата си...
- Душите ни заспаха ли? -
те питам аз.
"Обичам те" - трепери върху твойте устни.
.....
Ослепяхме, поне да открием душите си...
....
Може да ни простят
и да ни върнат очите,
крещящи "Обичам те!"

© Кая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздрави Катина!Много е хубаво стихотворението.Липсваха ми нещата ти.Къде се беше скрила?
Предложения
: ??:??